Mine põhisisu juurde

Fudge

o značce Fudge

Yliluonnollisen upean kampauksen saat käyttämällä australialaista Fudge-hiuskosmetiikkaa. Tämän merkin tuotteet on tarkoitettu niille, jotka etsivät parasta mahdollista hoitoa hiuksilleen haluten kuitenkin samalla erottua joukosta ja ilmaista itseään rajoja rikkoen. Fudge tukee luovuutta ja itseilmaisua hiustyylin ja muotoilun keinoin ja sopii erinomaisesti niille, jotka eivät pelkää riskejä.

Fudge Professional -tuotemerkki sai alkunsa vuonna 1991, kun yksi sen perustajista astui kotikaupungissaan Sydneyssa purukumiin. Glen Deanin ja muiden brändin perustajien päässä syntyi ajatus vallankumouksellisesta, purkasta innoituksen saaneesta tuotteesta, joka järisyttäisi hiusmuotoilun markkinoita. Niin he kehittivät Fudge Hair Shaper -muotoiluvoiteen, jonka vanhoja sääntöjä horjuttanut rakenne oli kiistanalainen, odottamaton sekä valtavan nerokas, ja on pysynyt tähän päivään saakka muuttumattomana.

Tutustu sinäkin kulttimaineen saavuttaneeseen hiuskosmetiikkaan, jonka juuret ovat ammattikampaamossa ja jonka kehitystyöhön ovat osallistuneet muoti-, musiikki- ja taideteollisuusmaailman tunnetuimmat persoonat ja tähdet. Tuotemerkin bestsellereihin kuuluvat ehdottomasti violetti Fudge Clean Blonde -shampoo ja Fudge Silver Shampoo -shampoo, joiden avulla vaaleasta tukasta saa kerrassaan täydellisen. Olipa hiustyyppisi sitten mikä hyvänsä, Fudgen valikoimista löydät itsellesi sopivan shampoon ja hoitoaineen.

Katso koko teksti piilota teksti