Gucci Bamboo Eau de Parfum Naisille

Gucci Bamboo Eau de Parfum Naisille
Gucci Bamboo Eau de Parfum Naisille
75 ml
74,90

Koodi: GUC1637 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 21.4.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 16.4.2021

Kuvaus Gucci Bamboo
Ainesosat

Minkä kasvoistasi näytät tänään maailmalle? Intohimoisen, elegantin vai lempeän? Gucci Bamboo -hajuvesi korostaa niistä jokaista. Se on täydellinen asuste vahvalle naiselle, jolla on hienostunut maku ja joka inspiroi myös ihmisiä ympärillään.

  • elegantti, kukkais- ja puuvivahteinen tuoksu
  • riippumattomalle ja romanttiselle naiselle
  • sopii sekä arkikäyttöön että erityistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Tuoksun avaavat bergamotin raikkaat nuotit, jotka hetken päästä antavat tilaa eksoottiselle kukkaissydämelle. Ylelliset liljan, ylang-ylangin ja appelsiinipuun kukat vahvistavat itsetuntoasi ja naisellisuuttasi. Pohjatuoksun herkullinen vanilja, intensiivinen santelipuu ja ambran aromit tuovat tuoksuun lumoa ja viettelystä.

Tuoksun tarina
Guccin suunnittelijat rakastavat bambua ja käyttävätkin sitä usein – muun muassa ikonisten käsilaukkujensa sangoissa. Viehtymys tähän kasviin näkyy jopa Bamboo-tuoksun pullossa. Art deco -tyylinen lasi on leikattu arvokkaan timantin muotoon ja vienon vaaleanpunaisen hajuveden kanssa se luo näyttävän vaikutelman. Korkki taas muistuttaa hopeista bamburuokoa. Kasvonsa tuoksulle on antanut lumoava näyttelijä Gal Gadot.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Ylang-Ylang, Appelsiinipuun Kukka, Lilja
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu, Tahitian Vanilja, Meripihka
Tuoksuluokka
kukkainen

Arvostelu Gucci Bamboo