Mine põhisisu juurde

Guess

O značce Guess

Tyylikästä muotia ja ripaus provokaatiota, ikonista denimiä ja lumoavia naisten ja miesten tuoksuja. Sitä kaikkea on amerikkalainen tuotemerkki Guess.

Guessin tarina alkoi vuonna 1981. Tuotemerkin perustivat Marcianon veljekset, jotka lähtivät Ranskasta aurinkoiseen Kaliforniaan amerikkalaista unelmaansa tavoittelemaan. He tulivat kuuluisiksi denim-tuotteistaan, ja Guess-merkistä tuli nuorekkaan, seksikkään ja seikkailunhaluisen elämäntavan symboli. Ikonisten mainoskampanjoiden ansiosta Guess oli pian kaikille tuttu, ja nyt tuotemerkki on valloittanut maailman muullakin kuin farkuilla.

Ensimmäinen Guess-tuoksu näki päivänvalon vuonna 1990. Nyt valikoimaan kuuluu paljon miesten ja naisten tuoksuja, joiden joukosta jokainen löytää oman Guess-tuoksunsa. Kokeile esimerkiksi hedelmäisiä ja kukkaisnuotteja tulvivaa naisten Guess by Marciano Eau De Parfum -tuoksua, hedelmäistä vaniljaan, päärynään ja sitruksiin vivahtavaa Guess Seductive -kukkaistuoksua, kukkais-puuvivahteista Guess Dare -tuoksua tai makean nuorekasta Guess Girl -tuoksua. Miehet taas löytävät suosikkinsa mausteisesta Eau De Toilette -tuoksusta Guess by Marciano for Men tai itämaisesta Guess Seductive Homme -tuoksusta. Kokeilemisen arvoinen on myös Eau De Toilette -tuoksu Guess 1981, joka löytyy niin naisten kuin miesten versiona.

Katso koko teksti piilota teksti