Hampaiden valkaisuliuskat

Hampaiden valkaisuliuskat

Miksi hampaiden valkaisuliuskat

Oletko päättänyt valkaista hampaasi kotikonstein ja kaipaat nopeita tuloksia? Kokeile hampaiden valkaisuliuskoja, jotka saavat aikaan selvästi havaittavan lopputuloksen jo viikon käytön jälkeen.

Hampaiden valkaisuliuskat ovat loistava vaihtoehto valkaiseville hammastahnoille, mutta voit käyttää tuotteita myös samanaikaisesti. Kotona tehtävä hampaiden valkaisu on helppoa, ei tunnu tukalalta suuontelossa sekä tarjoaa erittäin lupaavia tuloksia.

Hampaiden valkaisuliuskat on suunniteltu tiiviiseen kontaktiin hampaidesi kanssa, ja ne sisältävät samoja vaikuttavia ainesosia kuin ammattilaisten käyttämät valkaisuaineet. Parhaat, erittäin paljon vaikuttavia ainesosia sisältävät liuskat toimivat myös hammaskiilteen alla oleviin värjäytymiin, jolloin pääset eroon kellertävästä väristä.

Miten hampaiden valkaisuliuskoja käytetään

  • Laita valkaisuliuskat joka ilta ennen nukkumaanmenoa pestyille hampaille 30 minuutin ajaksi. Jatka kahden viikon ajan.
  • Älä koskaan ylitä suositeltua vaikutusaikaa ja noudata aina pakkauksessa olevia valmistajan ohjeita.
  • Jos sinulla on herkät hampaat, käytä hammastahnaa herkille hampaille.

Notino.fi -verkkokaupasta löydät sekä vetyperoksidia sisältäviä että vetyperoksidittomia tai aktiivihiiltä sisältäviä valkaisuliuskoja 10:n, 14:n tai vielä useamman kappaleen pakkauksissa. Aloita hampaiden valkaisu jo tänään!