HermèsTerre d’Hermès Hajuvesi Miehille

Hermès Terre d’Hermès Hajuvesi Miehille
Hermès Terre d’Hermès Hajuvesi Miehille
Erikoistarjoukset
75 ml
89,90

Koodi: HER0144 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Hermès Terre d’Hermès
Ainesosat

Tee arkisista päivistäsi unohtumattomia, tunteidentäyteisiä elämyksiä. Miesten tuoksu Hermès Terre d’Hermès koostuu voimakkaista, tumman maanläheisistä nuoteista, mutta samalla siinä on jotain hempeää ja virkistävää. Se sopii jokaiselle miehelle, joka ei pelkää hakea arjen keskeltä erityisiä hetkiä. Tuoksu luo kantajansa ympärille kerrassaan vastustamattoman tunnelman, eikä jätä rauhaan ketään ympärillä olevaa.

  • puuvivahteinen ja mausteinen tuoksu
  • karismaattiselle miehelle
  • arkipäiviin ja erityistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Tuoksuyhdistelmän avauksesta huolehtivat greipin ja appelsiinin mehukkaat nuotit. Sen jälkeen tunnet maanläheisen piikiven vivahteet, jotka sulavasti vaihtuvat maanläheisistä ja puuvivahteisista nuoteista koostuvaan pohjatuoksuun.

Tuoksun tarina
Terre d’Hermès -tuoksu on peräisin maineikkaasta ranskalaisesta Hermès-tuoksutalosta, jonka tuoksut ovat tunnetusti saaneet inspiraationsa luonnonkauneudesta ja luonnon puhtaasta ilmasta. Hermès-tuoksut ovat aina erittäin luonnollisia, mutta samalla voimakkaan puoleensavetäviä. Ne nostavat ihmisessäkin alkuperäiset vaistot esiin. Juuri näin on myös vuonna 2009 lanseeratun Terre d’Hermès -tuoksun kohdalla.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, BHT, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 15985 (YELLOW 6), CI 60730 (EXT VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Greippi, Appelsiini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Piikivi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Benzoin, Tammen Sammal, Puiset Vivahteet
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Arvostelu Hermès Terre d’Hermès