Skip to main content

HermèsVoyage d'Hermès Hajuvesi uudelleentäytettävä Unisex

1×
Hermès Voyage d'Hermès Hajuvesi uudelleentäytettävä Unisex
Hermès Voyage d'Hermès Hajuvesi uudelleentäytettävä Unisex
Ilmainen toimitus
100 ml
115,90

Varastossa | Koodi: HER0178
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Lähde matkalle, joka on täynnä uusia elämyksiä ja kohtaamisia. Sekä miehille että naisille sopiva Hermès Voyage d'Hermès -tuoksu kuvastaa kodin ja matkustamisen välistä suhdetta ja on kuin luotu jokaiselle, joka rakastaa matkoja yhtä paljon kuin kotiinpaluutakin. Joko olet pakannut matkalaukkusi?

  • puuvivahteinen kukkaistuoksu
  • unisex-tuoksu sopii sekä naisille että miehille
  • uudelleen täytettävä pullo

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa aistit mehukkaat sitrukset ja mausteet, joista voimakkain on aromaattinen kardemumma. Sen jälkeen avautuu ruusun ja herkullisen teen tuoksu yhdessä vihreiden ja kukkaisten vivahteiden kanssa. Iholla pisimpään viipyvässä pohjatuoksussa on lämmintä puuta, ambraa ja viettelevää myskiä.

Tuoksun tarina
Parfymööri Jean-Claude Ellena on luonut vastakohtia täynnä olevan tuoksuluomuksen, joka sopii loistavasti sekä naisille että miehille. Pullon on suunnitellut Philippe Mouquet.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, BHT, FARNESOL, COUMARIN, CITRAL, CINNAMAL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitrushedelmä, Kardemumma, Mausteet
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Vihreät Vivahteet, Ruusu, Kukkaiset Vivahteet, Tee
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Puu, Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen