Hugo BossBOSS Bottled Eau de Toilette Miehille

3×
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
100 ml
38,90

Koodi: HUG0302 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Hugo Boss BOSS Bottled
Ainesosat

Itsevarma, haasteellisia tavoitteita itselleen asettava, valmis menestymään. Eau De Toilette -tuoksu Hugo Boss Boss Bottled on loistava valinta 2000-luvun miehelle. Kokeile sinäkin ajattoman eleganttia tuoksua, jota suosivat miljoonat miehet ympäri maailman.

  • raikas puuvivahteinen ja mausteinen tuoksu
  • modernille ja päättäväiselle miehelle
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Esituoksun luumun, omenan ja raikkaiden sitruksien hedelmäiset nuotit korostavat täydellisesti jokaisen miehen ainutlaatuista persoonallisuutta. Tuoksun sydämeen kätketyt mausteneilikan ja kanelin lämpimät vivahteet antavat tuoksulle seksikkyyttä yhdessä neilikan ja mahongin kanssa. Setri- ja santelipuu yhdistettyinä vaniljaan, vetiveriin ja epätavalliseen oliivipuuhun tekevät pohjatuoksusta erittäin vahvan.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Boss Bottled tuli markkinoille jo vuonna 1998. Muihin tuoksuihin verrattuna se oli raikas ja erikoinen – myös siksi siitä tuli bestselleri ja se kuuluu nykyäänkin suosituimpiin tuoksuihin. Vuonna 2017 tuoksun kasvoksi tuli karismaattinen näyttelijä Chris Hemsworth. Ikoninen, puhdaslinjainen pullo ilmaisee olemuksellaan itsevarmuutta ja nykyaikaa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOOL DENAT., AQUA/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, CINNAMAL, GERANIOL . Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Omena, Luumu, Sitruuna, Tammen Sammal, Kurjenpolvi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Mahonki, Tarhaneilikka, Kaneli, Neilikka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Santelipuu, Vanilja, Setri, Oliivipuu
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS Bottled1