Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette Miehille

3×
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette Miehille
200 ml
52,90

Koodi: HUG0301 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 11.5.2021

Kuvaus Hugo Boss BOSS Bottled
Ainesosat

Itsevarma, haasteellisia tavoitteita itselleen asettava, valmis menestymään. Eau De Toilette -tuoksu Hugo Boss Boss Bottled on loistava valinta 2000-luvun miehelle. Kokeile sinäkin ajattoman eleganttia tuoksua, jota suosivat miljoonat miehet ympäri maailman.

  • raikas puuvivahteinen ja mausteinen tuoksu
  • modernille ja päättäväiselle miehelle
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Esituoksun luumun, omenan ja raikkaiden sitruksien hedelmäiset nuotit korostavat täydellisesti jokaisen miehen ainutlaatuista persoonallisuutta. Tuoksun sydämeen kätketyt mausteneilikan ja kanelin lämpimät vivahteet antavat tuoksulle seksikkyyttä yhdessä neilikan ja mahongin kanssa. Setri- ja santelipuu yhdistettyinä vaniljaan, vetiveriin ja epätavalliseen oliivipuuhun tekevät pohjatuoksusta erittäin vahvan.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Boss Bottled tuli markkinoille jo vuonna 1998. Muihin tuoksuihin verrattuna se oli raikas ja erikoinen – myös siksi siitä tuli bestselleri ja se kuuluu nykyäänkin suosituimpiin tuoksuihin. Vuonna 2017 tuoksun kasvoksi tuli karismaattinen näyttelijä Chris Hemsworth. Ikoninen, puhdaslinjainen pullo ilmaisee olemuksellaan itsevarmuutta ja nykyaikaa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOOL DÉNAT, AQUA/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, CINNAMAL, GERANIOL.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitruuna, Tammen Sammal, Omena, Luumu, Bergamotti, Kurjenpolvi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Neilikka, Kaneli, Tarhaneilikka, Mahonki
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu, Vetiveriaheinä, Oliivipuu, Setri, Vanilja
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS Bottled3