Max Factor False Lash Effect Ripsiväri Volyymiin ja Määrittelyyn

Max Factor False Lash Effect Ripsiväri Volyymiin ja Määrittelyyn
Max Factor False Lash Effect Ripsiväri Volyymiin ja Määrittelyyn
Sävy Deep Raven Black 13,1 ml

Koodi: MXF02981 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
15% alennus kosmetiikasta! Syötä ostoskorissa koodi 15notino. Tarjous ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus Max Factor False Lash Effect
Ominaisuudet

Ripsiväri Max Factor False Lash Effect lisää ripsien pituutta ja antaa niille uskomattoman tuuheuden.

Ominaisuudet:

  • korostaa silmien muotoa
  • tekoripsimäinen vaikutelma
  • intensiivinen väri

Käyttöohjeet:
Levitä ripsiväri kevyillä vedoilla ripsien tyvestä kärkiin. Levitä useampi kerros, jos haluat korostaa voimakkaammin.

Ominaisuudet

Sävy
musta
Ripsivärin tyyppi
Voimistava

Tietoja brändistä Max Factor

Max Factor on yksi meikkimaailman suurimmista legendoista. Brändin historia juontaa juurensa 1900-luvun alkuun, ja brändin iskulause ”Meikkitaiteilijoiden meikki” heijastaa Hollywoodin kulta-aikaa, kun Max Factor -brändi oli tiiviisti yhteydessä elokuvateatterin taiteeseen ja glamouriin.

Syntyperältään puolalainen Max Factor oli visionäärinen meikkitaiteilija, joka muutti Los Angelesiin vuonna 1914 päästäkseen lähemmäksi orastavaa elokuvateollisuutta. Täällä hän avasi meikkimyymälänsä ja sai pian laajan asiakaskunnan sekä näyttelijöiden joukosta, jotka tulivat hakemaan neuvoa että muiden meikkitaiteilijoiden joukosta, jotka odottivat jokaista uutta tuotetta. Max Factor kuitenkin uskoi, että meikin taikuuden tulisi olla saatavilla kaikille ja alkoi ensimmäisen kerran historiassa myydä tuotteensa elokuvateollisuuden ulkopuolella.

Yli 100 vuoden historia on tuonut joukon ikonisia Max Factor tuotteita. Aivan ensimmäisiin kuului erityinen Max Factor meikkivoide näyttelijöille tai kultapöly hiuksille. Viime vuosina brändi on ollut enimmäkseen tunnettu ripsiväristä Max Factor 2000 Calorie ja pitkäkestoisesta huulipunasta Max Factor Lipfinity.

Arvostelu Max Factor False Lash Effect