Mine põhisisu juurde

Miesten ihonhoitorutiini

Mies, luo itsellesi oikeanlainen ihonhoitorutiini

Kyse ei ole mistään rakettitieteestä, vaan perussääntöjen omaksumisesta ja oikeiden, juuri sinun ihosi tyypille ja rakenteelle sopivien miesten kosmetiikkatuotteiden löytämisestä. Luodaan yhdessä tarpeitasi varten räätälöity ihon terveyttä ja heleyttä edistävä perusta ihonhoitorutiineillesi.

1.vaihe - Puhdistus

Monien miesten mielestä ihonpuhdistus voi tuntua haasteelliselta. On hyvä muistaa, että miehen iho sisältää kaksinkertaisen määrän rasvaa naisen ihoon nähden, joten myös epäpuhtauksia muodostuu siihen helpommin. Totuttele puhdistamaan iho kahdesti päivässä – aamulla ja illalla. Näin ehkäiset kuivumista, kutinaa ja aknea. On olemassa runsaasti tuotteita, jotka kosteuttavat ja virkistävät ihoasi ja poistavat siitä ylimääräisen rasvan. Tarvitaan vain hieman etsimistä ja eri tuotteiden kokeilua, sillä toisten iho on kuiva ja toisten taas rasvoittuva tai herkkä. Monilla on myös sekaiho.

Mutta kaikista tuotteista löytyy selkeästi ilmoitettu tieto siitä, soveltuuko se juuri sinun ihollesi. Lisäksi suurin osa ihonhoitotuotteista soveltuu kaikille ihotyypeille. Kokeile myös ennakkoluulottomasti uutta, kuten esimerkiksi ryppyjä ehkäisevää FOREO-brändin Luna™ 3 for Men -ihonpuhdistuslaitetta. Se sopii myös miesten karkealle iholle. Laite hieroo ihoa, edistää verenkiertoa ja valmistelee kasvot seuraaviin ihonhoitotoimenpiteisiin tai parranajoon.

2. vaihe - Kasvoseerumi

Työpäivät ovat välistä hektisiä, ja nykyisin monet liikkuvat epäpuhtauksien täyttämässä ympäristössä ja toisinaan yksi lasillinen liikaa väsyttää – mikään niistä ei suoranaisesti tee hyvää iholle.

Näissä tilanteissa auttaa kasvoseerumi, joka ehkäisee ryppyjen muodostumista, poistaa väsymyksen merkit ja tekee ihosta jälleen kimmoisan. Riittää, että levität iholle vain pari tippaa tuotetta, jonka vaikuttavat ainesosat läpäisevät tehokkaasti ihon syvät kerrokset, ja sinä tunnet jälleen olevasi täynnä energiaa ja elinvoimaa.

3. vaihe - Kosteutus

Jo tavallisella vedellä on iholle hyvää tekevä vaikutus. Se huuhtelee pois haitalliset hiukkaset, elvyttää ihoa ja pitää yllä optimaalista kosteustasoa. Kosteuden haihtuminen aiheuttaa ryppyjä sekä monia muita häiriöitä ihon toiminnassa. Kun juot päivittäin 8–10 lasillista vettä, saat nähdä, miten ihostasi tulee pehmeä ja heleä.
 
Valittavanasi on myös runsaasti ihoa kosteuttavia, vahvistavia, rauhoittavia ja kiinteyttäviä tuotteita. Erityisesti miesten päivä- ja yövoiteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Vain pari minuuttia päivässä riittää pitämään ihosi vuosikausia terveenä ja heleänä.

4. vaihe - Ihon ikääntymisen merkkien ehkäiseminen

Vaikka kypsyys pukee miestä, ei biologisen kellon hidastamisesta ole haittaa. Anna ryppyvoiteiden, seerumien ja elvyttävien ihonhoitotuotteiden pudottaa ulkonäöstäsi kymmenen vuotta. Jälleen riittää hetkinen kerran päivässä tuotteen levittämiseen puhtaalle iholle. Tulevaisuuden minäsi on siitä uskomattoman kiitollinen. 
 
Jos haluat nostaa ihonhoitosi kokonaan uudelle tasolle, suosittelemme kasvonaamioita ja ihon kuorintatuotteita, jotka poistavat iholta kuolleen solukon ja puhdistavat ihoa syvältä ja kokonaisvaltaisesti.