Mineraalipuuteri

Haluatko meikkipohjasi pysyvän ihollasi kunnolla? Toivotko ihosi näyttävän tasaiselta ja samettisen sileältä? Unohda rasvainen iho, lisää meikkipussiisi mineraalipuuteri tai mineraalimeikkivoide ja nauti täydellisen matasta lopputuloksesta koko päivän ja joka tilanteessa.

Jos olet etsimässä meikkituotetta, joka pitää meikkilookisi paikallaan koko päivän ärsyttämättä ihoasi, olet juuri löytänyt sen. Luonnollisten ainesosiensa ansiosta mineraalipuuterit ovat hypoallergeenisia ja soveltuvat herkkäihoisille. Ne, joilla on seka- ja rasvainen iho, arvostavat niitä eniten, mutta jopa kuiva iho voi hyötyä tuotteiden ei-kuivattavista ominaisuuksista.

Mikä on mineraalipuuteri?

Mineraalipuuteri on valmistettu hienoksi jauhetuista luonnollisista mineraaleista, useimmiten erilaisista piidioksidista ja titaanidioksidista tai sinkkidioksidista, jotka heijastavat luonnollisesti auringonvaloa ja tarjoavat siis hämmästyttävän suojan auringonsäteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

Kokeile itse laadukkaita mineraalipuutereita Clarins, Makeup Revolution ja muita. Notino tarjoaa mineraalisia irto- ja kivipuutereita ja jopa mineraalimeikkivoidetta, joka sopivan meikkiharjan käyttäessä korvaa täysin perinteisen meikkipohjan. Levitä mineraalipuuteria koko kasvoille tai – kuivan ihon tapauksessa – vain valituille kasvojen osille T-alueella, ja nauti virheettömästä meikistäsi, joka kestää koko päivän.