Mine põhisisu juurde

Clarins

Clarins

Clarins on korkealaatuisten ihonhoito- ja kauneustuotteiden synonyymi. Tämän ylellisen ranskalaisen brändin perusti vuonna 1954 lääketieteen opiskelija Jacques Courtin-Clarins, joka avasi ensimmäisen Clarins-kauneusinstituutin Pariisissa. Näin syntyi yksi historiassa näkyvimpiä kauneusbrändejä.

Nykyään Clarinsilla on putiikkeja yli 150 maassa ympäri maailmaa ja miljoonia uskollisia asiakkaita, mukaan lukien kauneimpia kuuluisia naisia, kuten Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Lucy Liu, Cindy Crawford tai Kate Moss.

Clarinsin filosofia perustuu ympäristövastuuseen, minkä vuoksi brändi suunnittelee tuotteidensa käyttämällä kasviperäisiä aineosia. Clarinsin laboratorioissa lääkärit, biologit, kosmetologit ja muut asiantuntijat jatkuvasti analysoivat ja testaavat tuhansia kasveja yrittäen käyttää niiden ominaisuuksia parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Laaja Clarinsin meikki-, ihonhoitotuotteiden ja vartalonhoitotuotteiden valikoima tarjoaa ainoastaan tehokkaimmat ratkaisut kaikkiin kosmeettisiin tarpeisiin: ratkaisut jotka perustuvat luontoon, perinteisiin sekä syvän naisten ja heidän kauneutensa kunnioittamiseen.

Clarins on enemmän kuin brändi, se on myös sitoutuminen tehdä elämästä kauniimpaa, kunnioittaa luontoa ja suojella sen biologista monimuotoisuutta. Mutta ennen kaikkea Clarins on poikkeuksellisen, naisten kauneudelle sekä luonnon ja tieteen tasapainolle omistautuneen perheen menestystarina.

"Clarinsille luonto on loputon inspiraation ja innovaation lähde." (Olivier Courtin-Clarins)

Katso koko teksti piilota teksti