Mine põhisisu juurde

Origins

Origins

Amerikkalainen tuotemerkki Origins tuo ulottuvillesi tehokasta ja toimivaa, hoitavaa kosmetiikkaa, joka hyödyntää kasveista ympäri maailman saatuja aktiiviaineita. Tuotteissa luonnolliset ja luonnonmukaiset ainesosat, kuten ginseng-uute, reishi-sienet tai bambuhiili yhdistyvät uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin, innovatiivisiin teknologioihin ja ympäristöystävällisiin valmistusmenetelmiin. Näin syntyy kosmetiikkaa, joka on hellävaraista niin iholle kuin luonnolle.

Vuosina 1983–1989 kasvibiotekniikan tutkijoista ja kosmetiikan ammattilaisista koostuva tiimi työskenteli William P. Lauderin johdolla luodakseen perinteistä kosmetiikkaa kauemmas katsovan tuotemerkin. Vuonna 1990 sai alkunsa Origins, jossa ympäristöasioita ajavan vihreän liikkeen filosofia ruumiillistui ennennäkemättömällä tavalla. Alusta saakka johtoajatuksena oli niin ihmisten ja heidän tarpeidensa kuin luonnon kunnioittaminen. Siksi Origins-tiimi pyrkii nykypäivänäkin hyödyntämään tehokkaimpia luonnon ainesosia, edistyksellisintä teknologiaa sekä ympäristöystävällisimpiä tuotantomenetelmiä. 

Kokeile sinäkin turvallista vaihtoehtoa perinteisille kasvojen- ja vartalonhoitotuotteille. Tämän sinulle tarjoaa Origins – luonnollinen, tieteellisesti tutkittu, erittäin tehokas sekä kestävyyden huomioon ottava. Origins-kasvojenhoitotuotteet auttavat palauttamaan kasvoille terveen ilmeen. Ne työskentelevät harmoniassa ihon luonnollisen toiminnan kanssa saaden aikaan havaittavan muutoksen parempaan. Laajan valikoiman ansiosta jokainen voi valita ihonsa tarpeita vastaavan Origins-kosteusvoiteen, Origins-pesugeelin tai vaikkapa Origins-kasvonaamion. Bonuksena jokainen Origins-tuote on pakattu kierrätettävään pakkaukseen.

Katso koko teksti piilota teksti