Paco Rabanne1 Million Eau de Toilette Miehille

10×
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Miehille
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Miehille
100 ml
60,00

Koodi: PAR0004 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Paco Rabanne 1 Million
Ainesosat

Muuta tavalliset arkipäivät ainutlaatuisiksi hetkiksi. Muista erottuva miesten Eau De Toilette -tuoksu Paco Rabanne 1 Million kätkee sisäänsä ylellisyyden, harmonian ja aktiivisen elämän yhdistelmän. Se on kuin luotu menestyksekkäälle ja uusia voittoja janoavalle miehelle, joka tietää, mitä haluaa, eikä pelkää tavoitella sitä.

Lähde tulevaisuutta vastaan kultaisen kimalluksen ja karismaattisen tuoksun ympäröimänä.

  • puuvivahteinen ja mausteinen tuoksu
  • päättäväiselle miehelle
  • tuoksu sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Ensiksi päärooleissa esiintyvät mehukas mandariini ja raikas minttu. Sitten aistien näyttämölle astuu lämmin kaneli ja valloittavan ruusun kukkaisvivahteet. Aistikasta ambraa ja miehekästä nahkaa sisältävä pohjatuoksu tekee tuoksusta täydellisen kokemuksen.

Tuoksun tarina
Miesten Eau De Toilette -tuoksu Paco Rabanne 1 Million tuli markkinoille vuonna 2008. Nykypäivänä se on epäilemättä merkin kuuluisin tuote ja kuuluu tuoksumaailman ikoneihin. Tuotteen tuoksuyhdistelmä kuvastaa menestyksekkään ja uusia voittoja janoavan miehen elämäntarinaa – miehen, joka tietää tarkasti, mitä elämältä haluaa, ja etenee tavoitteittaan kohti.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Minttu, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kaneli, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Meripihka
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Paco Rabanne

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.

Arvostelu Paco Rabanne 1 Million9