Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Miehille

10×
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Miehille
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
100 ml
59,00

Koodi: PAR0004 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 5.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 2.3.2021

Tuoksun kuvaus Paco Rabanne 1 Million
Ainesosat

Ainutkertainen ja muodikas. Näytä kaikille todellisen itsesi. Naisten Eau De Parfum -tuoksu Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture on yhtä ainutlaatuinen kuin sinäkin. Tuoksussa yhdistyvät puuvivahteiset nuotit ja makea vanilja ja toffee, mikä on juuri oikea yhdistelmä niin arkeen kuin juhlaankin.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu
  • söpössä rusetilla koristetussa pullossa
  • ihanteellinen etenkin viileämpään säähän

Tuoksun koostumus
Esituoksu avautuu marjojen nuotteihin, sitten tunnet kuusamaa ja aitoa arabialaista jasmiinia. Iholla kauimmin kestävä pohjatuoksu koostuu ambrasta, herkullisesta vaniljasta, lämpimästä santelipuusta ja makeasta toffeesta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mandariini, Minttu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kaneli, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Nahka
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Paco Rabanne

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.

Arvostelu Paco Rabanne 1 Million10