Skip to main content

Paco RabanneInvictus After Shave -Vesi Miehille

Paco Rabanne Invictus After Shave -Vesi Miehille
Paco Rabanne Invictus After Shave -Vesi Miehille
100 ml
49,00

Varastossa | Koodi: PAR0524
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Se rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen, tuo siihen tuoksua ja samalla täydentää mainiolla tavalla saman sarjan muita tuoksuja. After shave -tuote Paco Rabanne Invictus on kuin luotu modernille miehelle, joka huolehtii itsestään.

Ominaisuudet:

  • vähentää punoitusta ja rauhoittaa ihoa
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä
  • raikastaa miellyttävästi

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, XYLITOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL), BARK/LEAF/TWIG EXTRACT, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, MENTHOL, COUMARIN, ALLANTOIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, ALCOHOL, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BISABOLOL, CITRAL, EUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1) 68% VOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Koostumus
vesi

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.