Mine põhisisu juurde

Real Techniques

Real Techniques

Real Techniques -brändi tarjoaa laadukkaat, palkitut ja innovatiiviset kosmetiikkavälineet meikkaukseen. Tuotteissa yhdistyvät huipputekniset materiaalit ja innovatiiviset muodot täydellisen meikkilookin saavuttamiseksi. Tuotemallistoon kuuluu sivellinsettejä ja yksittäisiä siveltimiä meikkivoiteille, puuterille, poskipunalle ja luomi- ja varjostusväreille sekä suosittuja meikkisieniä. Mallistossa on myös tuotteita ihon sekä harjojen ja sienien puhdistamiseen.

 

Real Techniques -brändi lanseerattiin vuonna 2011. Sen valikoimaan kuuluu kevyitä ja laadukkaita siveltimiä, joita on helppo käyttää ja puhdistaa ja jotka auttavat luomaan parhaan meikkilookin. Real Techniques -siveltimet on valmistettu taklon-nimisestä synteettisestä materiaalista, joka on pehmeää ja sileää ja sopii herkälle iholle. Meikkisienet on valmistettu vallankumouksellisella lateksittomalla vaahtomuoviteknologialla, jonka avulla meikki levittyy tasaisesti. Tämä takaa tasaisen ja virheettömän lopputuloksen. Erityismaininnan ansaitsee Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament -meikkisieni.

Real Techniques Everyday Essentials -sivellinsetti ja kätevä Real Techniques Original Collection Base -sivellin soveltuvat voidemaisten ja nestemäisten meikkien levitykseen niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin meikkaajille. Halusitpa luoda huomaamattoman meikin tai hienostuneen iltameikin, Real Techniquesin kosmetiikkavälineiden avulla nostat meikkaustyylisi seuraavalle tasolle.

Katso koko teksti piilota teksti