ShiseidoBody Advanced Body Creator Laihduttava Vartalovoide Selluliitin Hoitamiseen

Shiseido Body Advanced Body Creator Laihduttava Vartalovoide Selluliitin Hoitamiseen
Shiseido Body Advanced Body Creator Laihduttava Vartalovoide Selluliitin Hoitamiseen
200 ml
71,00

Koodi: SHI0780 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 3.11.2021
UPS Air Mail
perjantai 29.10.2021

Kuvaus Shiseido Body Advanced Body Creator
Ominaisuudet

Tuote Shiseido Body Advanced Body Creator auttaa kohti hoikempaa vartaloa.

Ominaisuudet:

  • vähentää selluliittia tehokkaasti
  • palauttaa ihon kimmoisuuden
  • hoikentaa, muokkaa ja muotoilee vyötäröä, takamusta ja reisiä

Käyttöohjeet:
Levitä tuotetta pyörivin liikkein niihin vartalon kohtiin, joissa on liiallista rasvakudosta ja selluliittia (vyötärö, takamus, reidet). Hiero, kunnes tuote on täysin imeytynyt.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, ALCOHOL, DIMETHICONE,L BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENEI GLYCOL, GLYCERIN, PEG-150, CETYL PEG/PPG 10/1 DIMETHICONE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYLL DIMETHICONE, CETYL ETHYLHEXANOATE, HYDROGENATED POLYDECENE, XYLITOL DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIMETHYLSILIOXYSILICATE, SODIUM CHLORIDE, MENTHOL, MENTHYL LACTATE, PEG/PPG-14/7L DIMETHYL ETHER, CAFFEINE, ORYZANOL, LAURYL BETAINE, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, HOUTTUYNIA (CORDATA) EXTRACT, PORIA COCOS EXTRACT, FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT, ISODODECANE, DIISOPROPYL ADIPATE, AGAR, LIMONENE, LIMNANTHES ALBAI (MEADOWFOAM SEED OIL), ISOSTEARYL ALCOHOL, TRISODIUML EDTA, CELLULOSE GUM, LINALOOL, ISOSTEARIC ACID, TOCOPHEROL, POLYSILICONE 2, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM, CI 77491. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
voide
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Tietoja brändistä Shiseido

Japanilainen ylellinen tuotemerkki Shiseido on määritellyt kauneuden käsitteen jo yli 140 vuotta. Brändin filosofia perustuu uskoon, että kauneus ei ole vain visuaalinen asia, vaan ennen kaikkea tunne.

 

Brändi ylpeilee pitkällä ja rikkaalla historiallaan. Shiseido on alusta lähtien ottanut parhaat puolet länsimaisesta ihonhoidosta ja yhdistänyt sen perinteisiin aasialaisiin arvoihin. Onnistuneiden innovaatioidensa ja ajattomien tuotteidensa ansioista siitä on tullut ikoninen brändi. Yhtiö kehittää jatkuvasti uutta teknologiaa ihonhoitoon ja on vuosien mittaan tullut auktoriteetiksi tutkimuksessa kauneuden alalla.

Mitä tulee laatuun, tehokkaisiin ainesosiin tai ympäristövastuuseen, Shiseido on huomattavasti standardin yläpuolella. Valitsetpa sitten Shiseido tuoksun, laadukkaan ihonhoitotuotteen, meikin tai aurinkovoiteen, tämä ylellinen kosmetiikka Japanista tuo aina upeita tuloksia ja korostaa luonnollista kauneuttasi.

Arvostelu Shiseido Body Advanced Body Creator