Mine põhisisu juurde

theBalm

theBalm

 ”Beauty in 5 minutes” eli kauneutta viidessä minuutissa on amerikkalaisen theBalm-brändin motto. Tuotemerkki tarjoaa laadukkaita kosmetiikkatuotteita, joissa on ainutlaatuinen ja leikkisä retromuotoilu. Laaja ja värikäs sävyvalikoima herättää sisäisen taiteilijasi ja auttaa sinua luomaan täydellisen meikin ja todella säväyttävän lookin.

TheBalmin perusti Marissa Shipman, joka heräsi eräänä aamuna tietäen haluavansa tehdä joka päivä jotain, mitä rakastaa. Kauneudenhoito oli aina ollut hänen sydäntään lähellä, mutta hän ei löytänyt helposti itselleen täydellisesti sopivia tuotteita. Hän päättikin tehdä täyskäännöksen ja jätti työnsä vuonna 2004, teki liiketoimintasuunnitelman ja palkkasi kemistejä kehittämään uusia tuotekoostumuksia. Ennen pitkää luotiin ensimmäiset theBalm-tuotteet.

Tutustu legendaariseen theBalm Mary-Lou Manizer -korostuspuuteriin, jota voidaan käyttää sekä highlighterina että luomivärinä. Kokeile myös yhteen tuotteeseen pakattua aurinkopuuteria, luomiväriä ja korostuspuuteria, jonka nimi on nokkelasti theBalm Bahama Mama, tai ikonista poskipunan ja luomivärin yhdistelmää theBalm Hot Mama! Maininnan arvoiset ovat myös luomiväripaletti theBalm Meet Matt(e) Trimony ja poskipuna theBalm Balm Beach.

Katso koko teksti piilota teksti