Vaaleat hiukset

Suodatin päällä
  • Vaaleat ja vaalennetut hiukset
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   6
Parhaiten myyvät

Kauniit vaaleat hiukset ovat monen naisen unelma. Heistä monet eivät epäröi auttaa luontoa hieman ja värjätä hiuksiaan vaaleiksi tai vaalentaa luonnollista hiusten väriään.

Muista kuitenkin, että vaaleat hiukset edellyttävät hoitoa erikoistuotteilla, jotka säilyttävät niiden kauniin värin, kosteuttava niitä ja antavat niille kauniin kiillon.

Aloita huolellisella vaaleille hiuksille tarkoitetun shampoon valinnalla. Ihanteellisinta on valita erikoistuote, joka suojaa vaaleaa väriä pois huuhtoutumiselta. Jos hiustesi sävy on kylmä, sopivat sinulle niin sanotut hopeashampoot, jotka vähentävät keltaista sävyä hiuksissasi.

Käytä ravitsemiseen ja kosteutukseen pesun jälkeen hoitoaineita, jotka on tarkoitettu vaaleille hiuksille ja käytä aika ajoin myös intensiivisiä kuureja ja keratiinia sisältäviä hiusnaamioita. Älä myöskään unohda aurinkosuojaa: käytä esimerkiksi UV-suojan sisältämää vaaleille hiuksille tarkoitettua lakkaa.

Notino.fi:n valikoimasta löydät laajan kirjon hopeasampoita, hoitoaineita sekä naamioita vaaleille hiuksille. Valikoimissamme on myös vaalentavaa puuteria vaaleille hiuksille, intensiivisiä kuureja värjätyille sekä raidoitetuille vaaleille hiuksille, erikoisseerumeita sekä emulsioita hiusten vaalean värin elävöittämiseen. Valitse laajasta valikoimasta Matrixilta, Alfaparf Milanolta, Rene Furtererilta, Milk Shakelta, Paul Mitchelliltä ja muilta merkeiltä.