Vartalokuorinta

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   4
  •   2
Parhaiten myyvät

Mihin kaikkeen vartalokuorinta pystyy

Tee ihostasi silkinpehmeä ja valmis vastaanottamaan muut hoitotuotteet. Vartalokuorinta on täydellinen apu, joka tehokkaasti poistaa kuolleen ihosolukon ja hoitelee raskausarvet, kuivan ihon ja tukkeutuneet ihohuokoset.

Mikä on vartalokuorinta?

Vartalokuorinta eli body scrub on voide tai geeli, jonka sisältämät pienet rakeet hiovat ihoa hellävaroen, poistavat kuollutta ihosolukkoa ja vauhdittavat sen uusiutumista. Vartalon suihkukuorinta lisäksi parantaa verenkiertoa ja saa ihon näyttämään heleältä ja nuorekkaalta.

Milloin ja miksi tehdä vartalon kuorinta?

Vartalon kuorinta on hyvä tehdä ennen vartalovoin tai voiteen levittämistä ja aivan välttämätöntä ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä. Vartalon kuorinta helpottaa myös kuivan ihon hoitoa ja parantaa sen yleisilmettä ja kuntoa jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Erilaiset vartalo- ja kasvokuorinnat

On olemassa useita erilaisia kuorintoja eri kehonosia varten, esim. jalkakuorinta, käsikuorinta tai selluliittikuorinta kehon ongelmakohtien käsittelyyn. Älä koskaan käytä vartalokuorintaa kasvoille! Tuotteiden sisältämissä rakeissa on kokoeroja ja kasvosi saattavat ärtyä.

Oletko aloittanut taistelun appelsiini-ihoa vastaan? Valitse erityinen selluliittikuorinta, kuten esim. kahvikuorinta. Kahvi tehoaa erinomaisesti selluliittiin, peittää raskausarpia ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Kuivalle iholle käytä ravitsevaa öljykuorintaa. Arvokkaita kivennäisiä ihosi saa suolakuorinnasta. Ja mikäli kaipaat ihonhoitoosi makeutta, kokeile ihoa pehmentävää vartalon sokerikuorintaa.

Miten tehdä vartalon kuorinta:

  1. Käytä vartalokuorintaa kerran viikossa kostealle iholle suihkun tai kylvyn aikana.
  2. Hiero rakeita ihoon kevyin pyörivin liikkein, anna vaikuttaa hetken aikaa, huuhtele sen jälkeen huolellisesti ja kuivaa.
  3. Huolehdi lopuksi ihon kosteutuksesta, johon riittää käyttämäsi kosteusvoide tai öljy.

Kaikki upeat vartalokuorinnat sekä jalka- ja käsikuorinnat löydät notino.fi -verkkokaupasta. Valitse itsellesi sopivin!