Mine põhisisu juurde

Vita Liberata

Vita Liberata

Intohimo terveelliseen rusketukseen - uppoudu itserusketustuotteiden loistavaan maailmaan. Vita Liberata yhdistää ihonhoidon vaikutukset itserusketushoitoon, koska brändi haluaa auttaa ihoasi näyttämään upealta ja samalla tuntemaan upealta kosketettaessa. Kokeile Vita Liberata -tuotteita ja saa luonnollinen rusketus kotona täysin hajuttoman ainutlaatuisen Odor Remove ™ -teknologian ansiosta.

Brändin tuotteiden tärkeimmät ainesosat ovat luonnollisia ja sertifioituja orgaanisia uutteita. Vita Liberata itseruskettava hoito oli ensimmäinen, joka esitteli tyyppiään täysin myrkyttömiä tuotteita ja yhdisti näin innovaatiot eettiseen lähestymistapaan luontoon. Se on yksi syy siihen, miksi brändi houkuttelee julkkisfaneja ympäri maailmaa - mukaan lukien Gwyneth Paltrow, Rita Ora tai Ellie Goulding. 

Vita Liberata Fabulous sävytetty itseruskettava voide tai vaahto ei anna ihollesi pelkästään terveellistä ruskettunutta lookia, vaan myös varmistaa samettisen pehmeyden ja kestävän nesteytyksen. Voit saavuttaa täydellisen näköisen rusketuksen myös käyttämällä Vita Liberatan itseruskettavaa suihketta - tuotetta, joka saa jalkasi näyttämään siltä, että olet juuri palannut trooppiselta lomalta, vaikka osallistut uudenvuodenjuhlaan. Innovatiiviset Vita Liberata Phenomal nopeasti kuivuvat tuotteet voivat antaa sinulle jopa 3 viikon kestoisen kauniin rusketuksen!

Katso koko teksti piilota teksti