Mine põhisisu juurde

Wilkinson Sword

Tietoja Wilkinson Sword

Wilkinson Sword on jo yli 100 vuoden ajan pitänyt huolen siitä, ettei parranajo olisi vain epämiellyttävä velvollisuus, vaan miellyttävä hetki. Tämän brittiläisen merkin parranajokoneet sekä partaterät ja -höylät  edustavat ensiluokkaista laatua vailla kompromisseja.

 

Wilkinson Sword on terien ja perinteisen ammattitaidon asiantuntija jo vuodesta 1772. Aluksi se keskittyi sapelien, miekkojen ja ampuma-aseiden valmistukseen Yrjö III:n hoviin. Vuonna 1898 Wilkinson Swordlaajensi tuotantoaan yhdellä innovatiivisista tuotteistaan – turvallisella Pall Mall -parranajokoneella. Siitä alkoi pitkä kehitystyö, jonka tuloksena syntyneet partakoneet ja uudet teknologiat ovat helpottaneet miesten ja myöhemmin myös naisten henkilökohtaista hygieniaa.

Wilkinson Sword -tuotemerkin laajasta valikoimasta löydät kaiken sileään parranajoon ja karvanpoistoon tarvittavan. Suosituimpiin miesten parranajokoneisiin kuuluvat Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic sekä Wilkinson Sword Xtreme 3. Naiset puolestaan ovat ottaneet omakseen ladyshaverit Wilkinson Sword Intuition ja Wilkinson Quattro sekä Wilkinson Xtreme 3 -kertakäyttöhöylät.

Katso koko teksti piilota teksti