Mine põhisisu juurde

Kenzo

Kenzo

Ainutlaatuisuutta, luovuutta ja yhdistelmä eksoottisia elementtejä, jotka viittaavat aasialaiseen kulttuuriin. Sellainen on muodin ja tuoksun laajalti tunnettu nimi Kenzo. Brändin motto on ”For a beautiful world” eli kauniimman maailman puolesta. Kenzon luomukset huokuvat elinvoimaa, iloa, omaperäistä tyyliä ja luonnosta haettua inspiraatiota.

Kenzo-brändin perusti suunnittelija Kenzo Takada. Takada muutti Japanista Pariisiin, jossa hän avasi ensimmäisen myymälänsä vuonna 1970. Kenzo on brändinä tunnettu perinteisen japanilaisen ja eurooppalaisen tyylin sekä pariisilaisen eleganssin yhdistelemisestä.

Kenzo-tuoksut ovat aivan kuin brändi itsessäänkin: leikkisiä, värikkäitä ja nerokkaita. Kenzon naisten tuoksuista suosituin on ehdottomasti Flower by Kenzo. Se on vastaus kysymykseen, miltä unikko tuoksuisi, jos se tuoksuisi joltakin. Kokeile myös naisellista Kenzo Amour -tuoksua, jossa on vaniljan vivahteita, Kenzo World -alkuperäistuoksusarjaa tai L’Eau par Kenzo -tuoksua. Miehet ihastuvat varmasti tuoksuun Kenzo Homme Eau de Parfum.

Katso koko teksti piilota teksti