Avokadoöljy

Parhaiten myyvät

Avokadoöljy – sisältää runsaasti ikääntymistä ehkäisevää E-vitamiinia

Hyvää tekevän avokadoöljyn (avocado oil) monikäyttöisyys tulee yllättämään sinut. Se sisältää runsaasti vitamiineja (A, C, E, D ja B6), mineraaleja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, minkä ansiosta se saa ihon näyttämään nuorekkaalta, häivyttää raskausarpia, taistelee selluliittia vastaan sekä virkistää väsyneitä hiuksia välittömästi. Tutustu tämän luonnon antioksidantin kaunistaviin ominaisuuksiin vielä tänään!

Avokadoöljy kasvojen- ja vartalonhoitoon

Avokadoöljy ei ole allergisoivaa, eikä tuki ihohuokosia, minkä vuoksi se sopii kuivalle, herkälle tai rasvaiselle iholle – jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi avokadoöljy sisältää oleiinihappoa, joka hidastaa sen imeytymistä säilyttäen ihon pidempään kosteutettuna. Siksi avokadoöljy sopii myös psoriaasista, atooppisesta ihottumasta tai aknesta kärsivälle iholle.

Avokadoöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä ainesosia, joilla on vaikutuksia ihoon:

  • - Se poistaa iholta vapaat radikaalit ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia.
  • - Kasvattaa kollageenin määrää ja palauttaa ihon kimmoisuuden.
  • - Silottaa ryppyjä ja auttaa ihosoluja uudistumaan.
  • - Taistelee raskausarpia ja selluliittia vastaan sekä pehmentää ihoa.
  • - Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lieventää ärsytystä.
  • - Luonnollinen SPF-suojakerroin (2–4) auttaa suojaamaan ihoa auringolta.

Vinkki: Hemmottele itseäsi kylvyn jälkeen reisien hieronnalla vähentääksesi selluliittia ja raskausarpia. Yhdistä suosittu avokadoöljy vaikkapa uudistavaan jojobaöljyyn ja hiero ihoa aina suorin vedoin sydämen suuntaan käyttäen apuna gua sha -kiveä.

Avokadoöljy hiustenhoitoon

Vaivaavatko sinua kuivat ja katkeilevat, elottomat hiukset, jotka eivät tahdo millään kasvaa? Kokeile avokadoöljyä. Tuloksia et joudu odottelemaan kauan.

  • - Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia suojaten niitä ympäristön vaikutuksilta (sää, saasteet).
  • - Stimuloi hiustuppia ja ravitsee hiuskuitua koko pituudelta.

Vinkki: Tee kerran viikossa kotona kosteuttava hiushaude ja yhdistä avokadoöljy muihin öljyihin (esim. kookosöljyyn tai vadelmaöljyyn) saadaksesi aikaan vielä tehokkaamman hoidon!

Tutustu laadukkaiden avokadoöljyjen valikoimaan sivustolla notino.fi ja kokeile esimerkiksi luomuavokadoöljyä tuotemerkiltä Saloos tai neitsytavokadoöljyä merkiltä Soaphoria saadaksesi täydellisen sileän ja kauniin näköisen ihon!