Mine põhisisu juurde

K18

K18

Koe hiustenhoidon vallankumous ja korjaa pitkäkestoiset vauriot uskomattomassa neljässä minuutissa. Amerikkalainen hiustuotemerkki K18 Biomimetic Hairscience on tuonut markkinoille edistyksellisen K18Peptide™ -molekyylin, joka auttaa yhdistämään hiuskuidun keratiiniketjut uudelleen, korjaa disulfidisidoksia ja palauttaa näin hiuksiin niiden kadottaman terveen ilmeen. K18-tuotteet eivät ainoastaan peitä vaurioita, vaan korjaavat hiusta sisältäpäin.

 

K18-merkin perusti loppuvuodesta 2020 aviopari Britta Cox ja Suveen Sahiba. Tuotteen koostumus yhdistelee bioteknologiaa sekä hiushoitoa, ja se on monivuotisen tutkimuksen tulos, joka vaikuttaa syvemmällä tasolla muuttaen ja korjaten vaurioituneita polypeptidiketjuja molekulaarisesti. Siten se vahvistaa hiuksia jättäen ne sileiksi, pehmeiksi ja joustaviksi. Saat terveen näköiset hiukset vain neljässä minuutissa. Yhden ainoan kampaamokäsittelyn jälkeen hiukset saavat takaisin 91 % alkuperäisestä vahvuudestaan ja 94 % alkuperäisestä kimmoisuudestaan. 

Kannattaa myös ehdottomasti kokeilla suosittua hiuksiin jätettävää K18 Leave-in Molecular Hair Mask -hoitotuotetta, joka korjaa värjäyksen, vaalentamisen tai lämpömuotoilun aiheuttamat vauriot hiuksista vain neljässä minuutissa. Uudistava K18 Professional Molecular Repair Hair Mist -hiussuihke auttaa korjaamaan vaurioituneita hiuskuituja tehden hiuksista kimmoisat ja vahvemmat. Koska jokaisella on oikeus nauttia terveistä hiuksista. Ja koska tuotemerkki luottaa siihen, että trendit ovat vain tilapäisiä, kuin myös hiusten vauriot.

Katso koko teksti piilota teksti