Kynsilamput

Kynsilamput

Kuinka valitsen parhaan kynsilampun

UV- tai LED-lamppu on välttämätön apuväline jokaisessa ammattimaisessa tai kodin kynsistudiossa. Tämä kätevä kynsiuuni saa kynsilakan kovettumaan ja pidentää geelikynsien kestävyyttä. Haluatko sinäkin täydellisen huolitellut kynnet, jotka kestävät kauniina kauemmin kuin vain muutaman päivän? Kynsilampun valintaan kannattaa panostaa.

Uutta LED- tai UV-kynsilamppua valitessa tärkeää ei ole ainoastaan sen tyyppi ja teho, vaan myös muut ominaisuudet ja toiminnot, ulkonäkö ja tietenkin hinta. Lue tästä, kuinka valitset sopivan lampun geelikynsille.

UV- vai LED-lamppu?

  • UV-kynsilamput muodostuvat 4–5 hehkulampusta, jotka kovettavat lakan. Kyseessä on edullisempi kynsiuuni, jonka hehkulamput pitää vaihtaa useammin.
  • LED-kynsilamppu hyödyntää 12–18 diodin valoa, eikä niitä tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin UV-lampun hehkulamppuja. Lisäksi geelilakan kuivuminen kynsiin vie lyhyemmän ajan.
  • Yhdistelmämallissa hyödynnetään sekä UV- että LED-kynsilamppujen ominaisuuksia. Se käyttää sekä hehkulamppuja että LED-diodeja. Se kovettaa kaikki kynsien muotoiluun tarkoitetut lakat UV-lamppuihin, ja sen energiankulutus on yleensä pienempi. Diodien tuottama valkoinen valo on lisäksi erittäin hellä silmille.

Kynsilamppu tehon mukaan

Suurempi teho tarkoittaa lakan nopeampaa kuivumista. Jos lyhyt kuivumisaika on sinulle tärkeä, valitse UV- tai LED-kynsilamppu, jonka teho on 48 W. Voit hankkia myös 9 W lampun, jolla kuivuminen kestää pidempään tai 36 W lampun, joka kovettaa geelikynsilakan melko nopeasti ja tehokkaasti.

UV- ja LED-kynsilamppujen hyödylliset ominaisuudet

Kynsiuuneissa on ominaisuuksia, jotka helpottavat kynsien hoitoa ja tekevät koko geelilakan kuivumisprosessista UV-lamppuihin miellyttävämmän. Mihin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota lamppua valitessa?

  • vaihdettavat diodit, UV-hehkulamput ja irrotettava alaosa,
  • pohjalevy, jonka ansiosta kynsilakka kuivuu tasaisesti,
  • taukoamatta palavat lamput, jotka nopeuttavat prosessia,
  • automaattinen sammuminen.

Valitse notino.fi-verkkokaupasta paras kynsilamppu geelilakalle tai geelikynsisetti ja nauti täydellisestä manikyyristä, aivan kuin kauneussalongissa.