Mine põhisisu juurde

Original & Mineral

Original & Mineral

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen kauneus, turvallinen koostumus, luonnolliset uutteet, eteeriset öljyt ja kivennäiset. Tätä kaikkea on Original & Mineral. Se syntyi Australiassa tarpeesta luoda puhdasta hiuskosmetiikkaa ilman turhia kemiallisia ainesosia. O&M tekee hiusten muotoilusta ja hoidosta miellyttävän kokemuksen, ilman riskiä hiuspohjan ärtymisestä tai hiusten vahingoittumisesta liian voimakkaiden aineiden vuoksi.

Original & Mineral -tuotteet ovat ennennäkemätön yhdistelmä ylellistä ja luonnollista hiuskosmetiikkaa. Jose Bryce Smith keksi ajatuksen näiden kahden tuotemaailman välisen kuilun ylittämisestä vuonna 2000. Yhdessä kosketusihottumasta kärsineen kollegansa kanssa, jolle tavallisten ja myös luksustuotteiden kemiallinen koostumus aiheutti ärsytystä, hän perusti Sydneyyn orgaanisia tuotteita käyttävän kampaamon. Se oli Australiassa ensimmäinen laatuaan. Omien tuotteiden kehitystyö alkoi vähitellen, kunnes vuonna 2010 syntyi hiusten muotoiluun ja hoitoon tarkoitettu O&M Method -sarja, jossa ei ole käytetty sulfaatteja, triklosaania eikä muutakaan haitallista ainetta.

Hellävaraisen, mutta silti toimivan ja tehokkaan koostumuksensa ansiosta Original & Mineral -hiuskosmetiikasta on tullut erittäin suosittua Australian lisäksi kaikkialla maailmassa. Käyttäjät arvostavat ennen kaikkea australialaisista kasveista, kuten jaavanjambolaanista, banksiasta, santelista, Davidsonin luumusta ja Tasmanian merilevästä saatujen uutteiden korkeaa pitoisuutta. Kokeile sinäkin O&M Project Sukuroi -hiusbalsamia, joka silottaa kuivat ja vaurioituneet hiukset täydellisesti. Itsepäiset kiharat kesyttää Original & Mineral Style Guru -muotoiluvoide. Asiakkaiden suursuosikki on Original & Mineral Dry Queen -kuivashampoo.

Katso koko teksti piilota teksti