Mine põhisisu juurde

Sesderma

Tietoa brändistä Sesderma

Sesderma on innovatiivinen dermokosmetiikkabrändi, jonka tuotteet perustuvat dermatologian ja genokosmetiikan uusimpiin innovaatioihin. Espanjalainen yritys on luonut modernin ihonhoidon trendejä, ja sen erittäin tehokkaat tuotteet ovat voittaneet monia ylellisiä palkintoja.

 

Sesderman tarina alkoi vuonna 1989, jolloin sen perusti maailmankuulu dermatologian tohtori Gabriel Serrano. Nykyisin Sesderman ihonhoitotuotteet ovat saatavilla lähes 60 maassa eri puolilla maailmaa, ja niitä arvostavat sekä kuluttajat että asiantuntijat. Sesderma oli myös yksi ensimmäisiä brändejä, jotka esittelivät innovatiivista nanoteknologiaa hyödyntävää dermokosmetiikkaa. Se mahdollistaa vaikuttavien ainesosien imeytymisen ihon syvimpiin kerroksiin. 

Brändin suosittuja tuotesarjoja ovat Sesderma C-Vit ja Sesderma Azelac, erityisesti Sesderma-kasvonaamio, Sesderma-kasvokuorinta ja Sesderma Salises -geelivoide kasvoille ja vartalolle. Suosittelemme myös Sesderma Hidraderm Facial -puhdistusainetta ja Sesderma SPF 50 -aurinkovoidetta.

Katso koko teksti piilota teksti