Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Parfum Naisille

Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Parfum Naisille
Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Parfum Naisille
100 ml

Koodi: ANG3117 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Notino Safety Kit tai Notino Travel Kit lahjaksi ostaesassi tuoksuja yli 45 eurolla. Valitse mieleisesi lahja ostoskorissa.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Annick Goutal Eau d’Hadrien
Ainesosat

Suo itsellesi virkistystä muulloinkin kuin kuumina kesäpäivinä. Naisten tuoksuvesi Annick Goutal Eau d’Hadrien valloittaa sinut sitruksisia vivahteita täynnä olevalla tuoksulla, joka antaa sinulle energiaa ja herättää aistisi.

  • sitruksinen tuoksu
  • aromaattinen tuoksu yrttisillä vivahteilla
  • ihanteellinen valinta naiselle, jolla on vapaa sielu
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • tuoksu on palkittu merkittävässä alan kilpailussa

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER /EAU), LIMONENE, AMYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LINALOOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Sypressi, Ylang-Ylang, Sitruuna, Mandariini, Sisilian Sitruuna, Bergamotti
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen

Tietoja brändistä Annick Goutal

Niche-parfyymibrändi Annick Goutal on yhtä ainutlaatuinen ja visionäärinen kuin sen perustaja. Hän ei antanut brändille ainoastaan nimeään, vaan myös poikkeuksellisen kykynsä - hajuaisti, josta on tullut elinikäinen intohimo. 

Annick Goutal alun perin halusi tulla pianistiksi. Opiskeltuansa usean vuoden ajan musiikkia, hän kuitenkin kapinallisesti torjui näennäisesti väistämätöntä kohtaloaan. Käännekohta hänelle oli tapaaminen parfymisti Henri Sorsanan kanssa vuonna 1977. Tuoksujen luomisesta hän oli löytänyt todellisen kutsumuksensa.

Aivan ensimmäinen Annick Goutalin itse tekemä hajuvesi oli Eau d’Hadrien, joka tuotiin markkinoille vuonna 1980. Tätä seurasi hajuvesitalon avaaminen Saint-Germainissa, joka lopullisesti vahvisti, että niche-parfyymien joukossa oli syntynyt uusi tähti. Annick Goutal hajuvesien myötä alkoi uusi luku ranskalaisessa hajuvesiteollisuudessa.

Annickin tytär menestyksekkäästi seurasi äitinsä elinikäistä työtä, ja niinpä myös sinä voit tänään vilkaista maagiseen maailmaan kestäviä tuoksuja, jotka ovat täynnä luonnollista jaloutta, tunnetta ja luovuutta.

Arvostelu Annick Goutal Eau d’Hadrien