Skip to main content

ArmaniOcean di Gioia Eau de Parfum Naisille

Armani Ocean di Gioia Eau de Parfum Naisille
Armani Ocean di Gioia Eau de Parfum Naisille
100 ml
97,13

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: GIO06642
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Iloinen ja eläväinen – juuri sellainen on energia, joka kumpuaa sekä valtamerestä että naisille suunnatusta, kahlitsematonta luonnonvoimaa kunnioittavasta eau de parfum -tuoksusta Armani Ocean di Gioia. Tuoksu tarjoaa sinulle huumaavan aistielämyksen joka nuuhkaisulla.

  • kristallinkirkas hedelmäinen, veden vivahteilla silattu kukkaistuoksu
  • korostaa dynaamisen naisen persoonallisuutta
  • tulee parhaiten oikeuksiinsa lämpimänä kesäpäivänä

Tuoksun koostumus
Tuoksun johdannossa tunnet raikkaiden vivahteiden saattelemat herkulliset päärynän aromit. Hetken kuluttua pääosaan nousee jasmiinivesi, jossa yhdistyvät naisellisuus ja hienostuneisuus. Santelipuun ja myskin yhdistelmä antaa tuoksulle pitkään viipyvää syvyyttä ja pehmeää kermaisuutta.

Tuoksun tarina
Ikonisen eau de parfum -tuoksun Acqua di Gioia 10-vuotismerkkipäivän kunniaksi esiteltiin vuonna 2020 Armani Ocean di Gioia -tuoksu. Se on luotu modernille, dynaamiselle naiselle, jonka vapaa sielu on sopusoinnussa luonnon kanssa.

Tuoksun pyöreämuotoinen pullo on sama, joka tunnetaan esimerkiksi Armani Light di Gioia -tuoksusta. Se kuvastaa eleganttia ja modernilla tavalla ilmentyvää luonnollista naisellisuutta – aivan Giorgio Armanin mielikuvan mukaisesti.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, ISOEUGENOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, METHYL ANTHRANILATE, METHYL-2-OCTYNOATE, FARNESOL, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 42090 / BLUE 1 (F.I.L. B244892/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Päärynä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiiniveden Pisarat
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen