Atelier CologneLemon Island Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Lemon Island Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Lemon Island Hajuvesi Unisex
30 ml
60,00

Varastossa | Koodi: ATC04412
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Aistien välitön herätys ja aikamatka aurinkoiseen kohteeseen

Atelier Cologne Lemon Island -unisex-tuoksu avaa sananmukaisesti eteesi paratiisin maan päällä. Tuoksu on yhtä raikas kuin aamu saarella keskellä Intian valtamerta. Anna tuoksun johdattaa sinut seikkailuun etsimään uusia maisemia ja tuntemaan ainutlaatuista yhteyttä luontoon.

Unisex-tuoksuyhdistelmä on luotu siten, että tuoksua voivat käyttää sekä miehet että naiset. Se johdattelee sitrusten aromeja huokuvalle Rodriguesin saarelle jokaisen, joka kaipaa seikkailua.

  • raikas kukkaistuoksu
  • unisex – sopii miehille ja naisille
  • sisältää 15 % luontaisia tuoksuöljyjä

Tuoksun koostumus
Ensimmäisenä huomiosi kiinnittää sitruunaruoho raikkaan säkenöivillä vivahteillaan. Sen jälkeen vuoroon pääsevät auringonsäteiden hellimän intialaisen jasmiinin lämpimät sävyt. Tuoksun kolmas eksoottinen ainesosa, jota ei voi jättää huomaamatta, on Madagaskarin vanilja, joka tuo tuoksuyhdistelmään rauhallisuutta.

Tuoksun tarina
Atelier Cologne Lemon Island -tuoksussa ainutlaatuista on sen koostumus, joka sisältää 92 % laadultaan parhaita luontaisia ainesosia. Voit olla varma siitä, että sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan ensiluokkaisia raaka-aineita ja luontoa säästäviä menetelmiä. Nämä periaatteet ovat Atelier Cologne -brändillä avainasemassa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitruunaruoho
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Madagaskarin Vanilja
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.