Atelier Cologne Orange Sanguine Lahjasetti Unisex

Atelier Cologne Orange Sanguine Lahjasetti Unisex
Atelier Cologne Orange Sanguine Lahjasetti Unisex

Koodi: ATC04386 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Hajuvesi 30 ml + Tuoksukynttilä 70 g

Lahja sinulle
Syötä ostoskorissasi koodi notino8 ja saa 8% alennus kaikista naisten tuotteista. Tarjous ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Tuoksun kuvaus Atelier Cologne Orange Sanguine
Ainesosat

Ilahduta itseäsi edullisella setillä lempituoksuasi. Unisex-tuoksusetti Atelier Cologne Orange Sanguine ilahduttaa tuplasti - kauniilla pakkauksella ja sen lisäksi lahjalla.

Ominaisuudet:

  • unisex – sekä miehille että naisille

Setin sisältö:

  • Hajuvesi 30 ml
  • Tuoksukynttilä 70 g

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Orange Sanguine