Atelier Cologne Santal Carmin Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Santal Carmin Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Santal Carmin Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
100,00

Koodi: ATC4015 | Yli 5 kpl varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita Atelier Colognelta yli 45 eurolla saat lahjaksi nahkakotelon 30 ml:n tuoksulle. Ostaessasi yli 95 eurolla saat lahjaksi kosmetiikkalaukun.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 10.8.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 5.8.2021

Kuvaus Atelier Cologne Santal Carmin
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 91 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Vahvistat tyytyväisyyttä itseesi, pyrit olemaan päivä päivältä parempi ja tiedät mainiosti, että jokainen haaste tuo mukanaan arvokkaita kokemuksia. Joskus liika on kuitenkin liikaa ja haluat tauon. Miettiäksesi, mitä elämältä todella haluat. Kenet siihen haluat. Juuri sellaiseen hetkeen tulee unisex-tuoksu Atelier Cologne Santal Carmin, jonka lämmin tuoksu saa sinut rentoutumaan.

Runsas puumainen tuoksu Santal Carmin takaa miellyttävän tunteen. Sen lämmittävä tuoksukokonaisuus pääosassaan santelipuu antaa pisaran itseluottamusta ja rauhaa jokaiseen päivään.

  • lämmin puumainen tuoksu itämaisilla vivahteilla
  • unisex – miehille ja naisille
  • sisältää 18 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Aluksi tuoksuu aurinkoisesta Australiasta kotoisin oleva lämmin santelipuu. Sen jälkeen on vuorossa italialaisen bergamotin sitruksiset vivahteet. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo mukanaan häivähdyksen keskiamerikkalaisesta guajakkipuusta.

Tuoksun tarina
Santal Carmin Atelier Cologne sisältää 91 % ympäristöä mahdollisimman paljon säästävällä tavalla saatuja luonnollisia ainesosia. Ensiluokkaisten raaka-aineiden lisäksi ylellinen ranskalaismerkki Atelier Cologne toimii myös ympäristöä huomioiden.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Santelipuu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Italian Bergamotti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Guaiac Puu
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Santal Carmin