Atelier CologneVétiver Fatal Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Vétiver Fatal Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Vétiver Fatal Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC3989 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 29.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.10.2021

Kuvaus Atelier Cologne Vétiver Fatal
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 93 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Haluatko tehdä unohtumattoman vaikutelman? Unisex-tuoksu Atelier Cologne Vétiver Fatal tekee sinusta hetkessä kohtalokkaan naisen tai miehen. Se on yhtä aikaa elegantti, persoonallinen ja viettelevä ja sen kekseliäs tuoksukokonaisuus alleviivaa persoonallisuuttasi täydellisesti.

Unisex-tuoksukokonaisuutensa ansiosta tuoksu soveltuu mainiosti niin naisille kuin miehillekin ja sen seuraukset ovat sanalla sanoen kohtalokkaita – sen avulla salpaat hengen jokaiselta.

  • aromaattinen, puumainen tuoksu
  • unisex – miehille ja naisille
  • sisältää 15 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Tuoksukokonaisuuden alussa tunnet haitilaisen vetiverin henkäyksen. Sen jälkeen tuoksun ytimessä tuntuu appelsiininkukasta saatava neroli. Iholla pisimpään säilyvä pohjatuoksu kuuluu amerikkalaiselle setripuulle.

Tuoksun tarina
Atelier Cologne -brändille tyypillisesti Vétiver Fatal Atelier Cologne -tuoksu sisältää kaikkein laadukkaimpia, korkealuokkaisia raaka-aineita. Sen koostumuksessa on 93 % uusiutuvista luonnonvaroista peräisin olevia, mahdollisimman paljon ympäristöä säästävällä tavalla saatuja luonnon ainesosia.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL (F.I.L. B223737/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Haitin Vetiveriaheinä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tunisian Neroli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setripuu
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Vétiver Fatal