AvonFoot Works Pineapple and Tea Tree Suihke Jaloille E-Vitamiinin Kanssa

Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree Suihke Jaloille E-Vitamiinin Kanssa
Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree Suihke Jaloille E-Vitamiinin Kanssa
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: AVO08620

Jalkasuihke Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree poistaa epämiellyttävän hajun ja muut liiallisen hikoilun ikävät sivuvaikutukset.

Ominaisuudet:

  • antaa jaloille ja kengille miellyttävän tuoksun
  • vähentää epämiellyttävää jalkojen hajua
  • raikastaa ja antaa miellyttävän puhtauden tunteen
  • antaa hyvän olon tunteen

Käyttöohjeet:
Suihkuta tarvittava määrä valmistetta jaloille ja sormien väliin.

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.