Avon Nutra Effects Nourish Kaksivaikutteinen Misellivesi Normaalista Kuivaan Ihoon

Avon Nutra Effects Nourish Kaksivaikutteinen Misellivesi Normaalista Kuivaan Ihoon
Avon Nutra Effects Nourish Kaksivaikutteinen Misellivesi Normaalista Kuivaan Ihoon
200 ml
4,90

Koodi: AVO08593 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 11.5.2021

Kuvaus Avon Nutra Effects Nourish
Ominaisuudet

Miselliveden Avon Nutra Effects Nourish avulla poistat meikin kasvoiltasi muutamassa minuutissa. Misellivesi poistaa iholtasi samalla myös jokapäiväiset epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon.

Ominaisuudet:

  • poistaa myös kestävän meikin
  • sopii käytettäväksi kasvojen, silmien ja huulten meikinpoistoon
  • syväpuhdistaa ihohuokoset

Käyttöohjeet:
Laita riittävä määrä tuotetta vanulapulle ja hellästi hieroen poista meikki ja puhdista iho. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
normaali, kuiva
Aktiiviset ainesosat
Sheavoi

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Nutra Effects Nourish