Bioderma Sensibio Light Kosteuttava Ja Rauhoittava Voide Herkälle Iholle

Bioderma Sensibio Light Kosteuttava Ja Rauhoittava Voide Herkälle Iholle
Bioderma Sensibio Light Kosteuttava Ja Rauhoittava Voide Herkälle Iholle
40 ml
14,25

Koodi: BIR0541 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 12.5.2021

Kuvaus Bioderma Sensibio Light
Ominaisuudet

Löydä täydellinen apulainen herkän ihon hoitoon. Kosteuttavassa ja rauhoittavassa Bioderma Sensibio Light -kasvovoiteessa on erittäin kevyt koostumus. Se imeytyy nopeasti ihoon ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Kasvovoide rauhoittaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä ainutlaatuisen patentoidun Toléridine™-yhdisteen ansiosta. Huolitellun näköinen iho on paras käyntikorttisi. Anna siis herkälle ihollesi juuri sitä, mitä se tarvitsee.

Ominaisuudet:

  • vähentää herkkyyden tunnetta iholla
  • pehmentää ja kosteuttaa ihoa
  • vähentää kutinaa sekä kireyden ja kirvelyn tunnetta
  • luo loistavan pohjan meikkivoiteelle
  • hajusteeton

Tärkeimmät ainesosat:

  • patentoitu Toléridine™-yhdiste – vähentää ihon ärsytystä ja parantaa ihon vastustuskykyä
  • glyseriini
  • ksylitoli

Käyttö:
Levitä kasvovoidetta Bioderma Sensibio H2O -misellivedellä puhdistetulle kasvojen ja dekolteen iholle. Voit käyttää kasvovoidetta myös yhdessä muiden Bioderma Sensibio -sarjan tuotteiden kanssa.

Ominaisuudet

Koostumus
voide
Ihon tyyppi
Herkkä, normaali, yhdistelmä
Vaikutukset
nesteytys, Rauhoittava
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
päivä, päivä- ja yö

Tietoja brändistä Bioderma

Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!

Arvostelu Bioderma Sensibio Light