Skip to main content

BurberryWeekend for Women Eau de Parfum Naisille

Burberry Weekend for Women Eau de Parfum Naisille
Burberry Weekend for Women Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
34,90

Varastossa | Koodi: BUR0141

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Antaudu riemun vietäväksi ja sipaise ihollesi Burberry Weekend for Women Eau De Parfum -tuoksun makeita vivahteita. Mikään toinen tuoksu ei johdattele sinua puhtaan ilon äärelle yhtä tehokkaasti.

  • makea kukkaistuoksu
  • onnellisille ja optimistisille naisille
  • sopii ympärivuotiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Sininen hyasintti ja kurjenmiekka vahvistavat mandariinin ja salvian yhdistelmää Eau De Parfum -tuoksun alkuvivahteissa. Kukkaissydäntuoksua täydentävät lisäksi orvokinjuuri, ruusunmarja ja persikankukka. Lopussa voit aistia santelipuun huumaavan ja rauhoittavan tuoksun, joka rentouttaa ja saa hyvälle tuulelle. Sitä täydentävät myskin ja setrin vivahteet.

Tuoksun tarina
Eau De Parfum -tuoksun nimen ”Weekend for Women” ei kannata antaa hämätä: tätä tuoksua ei suinkaan ole tarkoitettu pelkästään viikonloppukäyttöön. Vuonna 1997 lanseeratun tuoksun ajatuksena on luoda levon ja vapaahetkien tunnelmaa jokaiselle naiselle, joka haluaa hemmotella itseään.

Herättikö tämä tuoksu mielenkiintosi? Vuonna 2019 Burberry uudisti joidenkin tuoksujensa pullon ulkomuodon, ja siksi pullo tai pakkaus saattaa erota kuvasta pienten yksityiskohtien osalta. Voit kuitenkin luottaa siihen, että Burberry-tuoksu on säilyttänyt ajattoman brittiläisen eleganssinsa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mignonette, Salvia, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Violetin Juuri, Iiris, Hyasintti, Ruusunmarja, Nektariini, Persikan Kukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen