BvlgariMan Wood Essence Eau de Parfum Miehille

Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum Miehille
Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum Miehille
60 ml
68,00

Koodi: BVL05112 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 29.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.10.2021

Kuvaus Bvlgari Man Wood Essence
Ainesosat

Ilmaise maskuliinisuuttasi ja anna karismasi paistaa läpi. Miesten Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum -tuoksu tekee sen puolestasi toimien näkymättömänä allekirjoituksenasi. Sen puinen tuoksukoostumus muistuttaa yhteydestä kaupunkielämän ja luonnon välillä viestien uudenlaista maskuliinisuutta.

  • uudenlainen puun vivahde, jossa mukana setriä, sypressiä ja vetiveriaa
  • yhdistää miehen jälleen luontoon
  • valmistettu käyttäen hienoimpia parfymerian tuoksuja

Tuoksun Koostumus
Bvlgari Man Wood Essence -tuoksussa yhdistyvät hienoin setripuu, sypressi ja vetiveria, jotka täydentävät ihanteellisella tavalla lämpimän aurinkoisia bentsoiinihartsin vivahteita. Korianterin vihreät, hienovaraisen aromaattiset tuoksuvivahteet luovat poikkeuksellista raikkautta ja häivähdyksen italialaista tunnelmaa.

Tuoksun Tarina
Vuonna 2018 lanseerattu Bvlgari Man Wood Essence ylistää kaupungin ja luonnon välistä yhteyttä. Tuoksun on suunnitellut tunnettu parfymööri Alberto Morillas, joka onnistui yhdistämään puiset tuoksuvivahteet sitrusvivahteisiin ihanteellisella tavalla.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CI 19140 (YELLOW 5), BHT, CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Korianteri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Sypressi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setripuu
Tuoksuluokka
puumainen

Tietoja brändistä Bvlgari

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.

Arvostelu Bvlgari Man Wood Essence