Skip to main content

Calvin KleinCK One Lahjasetti (unisex) II.

Calvin Klein CK One Lahjasetti (unisex) II.
Calvin Klein CK One Lahjasetti (unisex) II.
Uusi avaamaton tuote, jonka sisältö on 100%, vain vahingoittuneella pakkauksella.
Vahingoittunut pakkaus
25,11

1 saatavilla | Koodi: CAK17471

Uusi avaamaton tuote, jonka sisältö on 100%, vain vahingoittuneella pakkauksella.

Eau de Toilette 100 ml + Suihkugeeli Vartalolle 100 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Tuoksusetti Calvin Klein CK One tarjoaa takuuvarman tavan ilahduttaa läheisiäsi. Se sisältää ainutlaatuisen tuoksun, joka tuottaa iloa ja herättää kiinnostuksen myös kauniilla pakkauksella, jonka sisällä se piileksii. Anna lahjaksi tämä ylellinen setti ja iloitse siitä, että olet tehnyt läheisesi onnellisiksi.

Ominaisuudet:

  • unisex – sekä miehille että naisille

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Suihkugeeli Vartalolle 100 ml

Tärkeä huomio

Keep out of reach of children.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.