Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette Naisille

12×
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette Naisille
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette Naisille
Ilmainen toimitus
150 ml
32,50

Koodi: CAK0221 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 22.6.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 17.6.2021

Kuvaus Calvin Klein CK IN2U
Ainesosat

Eau de toilette -tuoksu Calvin Klein CK IN2U symboloi naisia, jotka elävät hetkessä, eivät suunnittele mitään ja antavat elämän viedä. He nauttivat spontaaneista päätöksistä ja rakastavat arjen yläpuolella olevia kokemuksia. Jokainen päivä on heille mahdollisuus valloittaa maailma.

  • raikas sitruksinen ja kukkainen tuoksu
  • nuorekkaalle, edistykselliselle naiselle
  • päiväkäyttöön, etenkin lämpimällä säällä

Tuoksun koostumus
Eau de toilette -tuoksu CK IN2U johdannossa lehahtelevat punaisen greipin ja raikkaan sisilialaisen bergamotin mehukkaat aromit yhdessä punaisen viinimarjan lehtien kanssa. Hetken kuluttua ilmaantuu sydäntuoksu, johon liittyy aistikas orkidea yhdessä kaktuksen kanssa, ja ne tekevät tuoksusta erittäin naisellisen, elegantin ja viettelevän. Koko komposition pohjatuoksun muodostavat lämmin setri ja makea vanilja, joita täydentävät ambran vivahteet.

Tuoksun tarina
Vuonna 2007 Calvin Klein esitteli ensimmäisen CK IN2U -duon, joka ei sovi unisex-kategoriaan. Pullo on suunniteltu minimalistisesti ja se kuvaa urbaania henkeä, eikä varmastikaan sattumalta. CK IN2U -tuoksun naisten ja miesten versiot on tarkoitettu nuorille. Niiden avulla nuoret voivat ilmaista vapauttaan, kahlitsemattomuuttaan ja mahdollisuuksiaan valloittaa maailma.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sisilian Bergamotti, Vaaleanpunainen Greippi, Punaherukan Lehdet
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kaktus, Orkidea
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Meripihka, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä Calvin Klein

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.

Arvostelu Calvin Klein CK IN2U12