Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette Naisille

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette Naisille
Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette Naisille
50 ml
31,40

Koodi: CAK0377 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 21.6.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 16.6.2021

Kuvaus Calvin Klein Sheer Beauty
Ainesosat

Luonnollinen kauneus ei koskaan mene muodista. Naisten Eau De Toilette -tuoksu Calvin Klein Sheer Beauty korostaa viehätysvoimaasi ja lumoaa kaikki ympärilläsi. Ajattoman eleganssin taika on myös sinua varten.

  • säkenöivän hedelmäinen kukkaistuoksu
  • nuorekkaan eleganteille naisille
  • sopii hyvin päiväkäyttöön lämpimällä säällä

Tuoksun koostumus
Alkunuotit virkistävät sinua mehukkaan bergamotin ja punaisten metsämarjojen yhdistelmällä, jolle herkullinen persikkainen Bellini tuo kosketuksen naisellista aistillisuutta. Hetken kuluttua tunnet hurmaavan pionin sekä hempeiden liljojen ja mystisen jasmiinin vivahteet. Lopuksi ihollesi jää voimakkaan vastustamaton aistillisen myskin, makean vaniljan ja lämmittävän santelipuun yhdistelmä.

Tuoksun tarina
Naisten tuoksu Calvin Klein Sheer Beauty on kevyempi versio hienostuneesta Beauty-tuoksusta vuodelta 2010. Se on tarkoitettu erityisesti luonnollisen kauniille nuorille naisille. Vaaleanpunainen pullo on kunnianosoitus naiselliselle lumovoimalle, hellyydelle ja energialle. Tämä Eau De Toilette -tuoksu näki päivänvalon vuonna 2012.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä Calvin Klein

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.

Arvostelu Calvin Klein Sheer Beauty