CliniqueAromatics Elixir Essentials Lahjasetti Naisille

Clinique Aromatics Elixir Essentials Lahjasetti Naisille
Clinique Aromatics Elixir Essentials Lahjasetti Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: CNE01549

Aromatics Elixir Eau de Parfum Naisille 45 ml + Aromatics Elixir Pehmentävä Vartalovoide 75 ml + Aromatics Elixir Silkkinen Suihkugeeli 75 ml

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Clinique Aromatics Elixir Essentials kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan

Setin sisältö:

  • Aromatics Elixir Eau de Parfum Naisille 45 ml
  • Aromatics Elixir Pehmentävä Vartalovoide 75 ml
  • Aromatics Elixir Silkkinen Suihkugeeli 75 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, chypre
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Estée Lauder perusti Cliniquen vuonna 1968. Hänen virikkeenään oli Vogue-lehdessä julkaistu haastattelu dermatologin kanssa. Kysymys, joka hänelle esitettiin, inspiroi häntä luomaan ensiluokkalaisen hypoallergeenisen kosmetiikkavalikoiman kaikille ihotyypeille.

 

Clinique tarjoaa valikoiman tuotteita täydelliselle meikkilookille, kuten Clinique meikkivoiteen, mutta myös tuoksut miehille ja naisille sekä kattavan valikoiman ihon- ja vartalohoitoa miehille ja naisille. Kaikki Clinique ihonhoitotuotteet ovat 100% hajusteettomia, ja tuotteille asetetaan tiukat allergeenitutkimukset – siksi ne soveltuvat herkimmällekin iholle.

Tuotteiden vahvuus perustuu kokonaisvaltaisiin kosmeettisiin tuotevalikoimiin, jotka ovat suoraan dermatologien kehittämiä. Clinique ihonhoitotuotteiden kolmivaiheinen kaunistamiskonsepti on täysin ainutlaatuinen, minkä vuoksi Clinique edustaa ihanteellista tietä sopivimpaan ja yksinkertaisimpaan päivittäiseen hoitoon.

Kokeille brändin vaikutuksia itse, sillä se mukautuu tarkalleen ihosi tarpeisiin.