Curaprox 4260 Curakid Hammasharja Lapsille Äärimmäisen Pehmeä

Curaprox 4260 Curakid Hammasharja Lapsille Äärimmäisen Pehmeä
Curaprox 4260 Curakid Hammasharja Lapsille Äärimmäisen Pehmeä
Hammasharja Lapsille Äärimmäisen Pehmeä

Koodi: CUR0351 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuotteen Kuvaus Curaprox 4260 Curakid

Hammasharja Curaprox 4260 Curakid edistää leikkisästi lasten hygieniatottumuksia. Iloisen muotoilun ansiosta hampaidenpesusta tulee hauskaa.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa hampaita hellävaraisesti ja tehokkaasti
  • hoitaa ikeniä hellävaraisesti
  • istuu hyvin käteen

Käyttöohjeet:
Levitä hammastahnaa hammasharjalle, kosteuta, pese hampaat ja suuontelo. Huuhtele suu huolellisesti.

Tietoja brändistä Curaprox

Tiesitkö, että terveet hampaat ja ikenet ovat avain yleiseen terveyteen? Sveitsiläinen Curaprox-brändi ehdottomasti tietää tämän. Curaprox on yli 40 vuoden ajan erikoistunut hammashygieniaan, ja sen tuotteet yksinkertaisesti toimivat. Kokeile Curaproxin hammasharjoja ja muita huippuja hammashoidon työkaluja ja selvitä miksi koko maailma ihastui niihin.

Vuodesta 1972 alkaen brändi on kehittänyt parhaita hammashoitotuotteita yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Curaprox-hammasharja on yksinkertainen, mutta tehokas ja nyt jopa legendaarinen. Tavallinen nailon korvataan erityisen pehmeillä, patentoiduilla CUREN®-kuiduilla, jotka on leikattu suoraan ja tiheästi pakattu. Ne ovat hiukan erilaisia jokaisessa mallissa - suosituin on erittäin pehmeä Curaprox 5460, joka on riittävän lempeä herkimmillekin ikenille.

Meillä on myös Curaprox-hammastahnaa tai Curaprox-hammasväliharjoja, jotka tekevät päivittäisestä hammaspuhdistusrituaalistasi täydellisen vain muutamalla liikkeellä. Ja jos et vieläkään ole päättänyt, ehkä hammasharjojen leikkisä ja värikäs muotoilu vakuuttaa sinut - ne tuotetaan monessa värissä, mukaan lukien rajoitettu joulu- tai ystävänpäivän painos.

Arvostelu Curaprox 4260 Curakid