DKNY Pure Verbena Eau de Parfum Naisille

DKNY Pure Verbena Eau de Parfum Naisille
DKNY Pure Verbena Eau de Parfum Naisille
100 ml

Koodi: DKN0322 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus DKNY Pure Verbena
Ainesosat

Naisten Eau de Parfum DKNY Pure Verbena on lempeä kukkaistuoksu, jonka pääroolissa esiintyy viettelevä verbena. Se korostaa persoonallisuuttasi täydellisesti ja antaa sinulle energiaa jokaiseen päivään. Tuoksu verhoaa sinut naisellisuuden harsoon jokaisessa tilanteessa, oli se sitten työtapaaminen, treffit tai illanvietto ystävien kanssa.

  • kukkaistuoksu, jossa on vihreitä vivahteita
  • tuoksuyhdistelmän sydämessä on verbena
  • sopii loistavasti kuumiin kesäpäiviin

Tuoksun koostumus
Ensimmäiseksi tuoksusta tulvahtavat pintaan verbena ja basilika. Sitten esiin tulevat romanttinen pioni, kuusama ja jasmiini. Pohjatuoksussa, joka kestää iholla kauimmin, tuoksuvat ambra, vetiveria ja erikoinen ainesosa – merilevä.

Tuoksun tarina
DKNY Pure Verbena -tuoksu lanseerattiin vuonna 2011. Hajuveden hento pullo kuvaa hyvin tuoksun luonnetta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Verbena, Basilika
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kuusama, Jasmiini, Pioni
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Ruskolevät, Vetiveriaheinä, Meripihka
Tuoksuluokka
kukkainen, vihreä

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Pure Verbena