Dolce & GabbanaThe Only One Intense Eau de Parfum Naisille

Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum Naisille
Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
89,90

Koodi: DOG08605 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Dolce & Gabbana The Only One Intense
Ainesosat

Päästä esiin aistillisuutesi, joka voi loistaa sinusta kuin aurinko tai ilmetä mystisemmällä tavalla. Tähän tarkoitukseen on naisten Eau De Parfum -tuoksu Dolce & Gabbana The Only One Intense, jonka avulla korostat naisellisuuttasi houkuttelevimmalla mahdollisella tavalla.

  • itämainen kukkaistuoksu, joka korostaa naisen viettelevää puolta
  • Dolce & Gabbana The Only One -tuoksun intensiivisempi versio
  • tuoksu lanseerattiin vuonna 2020

Tuoksun koostumus
Alkulumouksesta huolen pitävät italialaisten mandariinien mehukkuus sekä sitruksisen makea ja miedosti karvaaseen vivahtava neroli. Erotat myös rapean vihreän omenan raikkaan tuoksun. Hetken kuluttua tunnet huumaavan ja lumoavan jasmiinin. Pehmeänmakean pitkän loppusoinnun saavat aikaan lämmittävä vanilja ja hieno kashmirpuu.

Tuoksun tarina
Musta on Dolce & Gabbanan ikoninen väri, ja näkyy myös Dolce & Gabbana The Only One Intense -tuoksun pullossa. Pullo kuvastaa täydellisesti sisältöään, jonka intensiteetti yltää lähes hypnoottiselle tasolle.

Pullon muoto on sama kuin Dolce & Gabbana The Only One -tuoksussa, ja kultaiset yksityiskohdat muistuttavat häikäisevästä eleganssista, kun taas niin ikään kullanväristen kaunokirjainten kaaret symboloivat viehkeän naisen muotoja.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, COUMARIN, BHT, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, CITRAL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mandariini, Neroli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinin Kukka, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Kashmirpuu, Vanilja
Tuoksuluokka
kukkainen

Arvostelu Dolce & Gabbana The Only One Intense