DoveDermaSpa Summer Revived Sävytetty Kosteusemulsio

Dove DermaSpa Summer Revived Sävytetty Kosteusemulsio
Dove DermaSpa Summer Revived Sävytetty Kosteusemulsio
4,70
Fair to Medium 200 ml
Varastossa | Koodi: DOV1612
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 16.12.2021
UPS Air Mail
maanantai 13.12.2021

Voit saada luonnollisen rusketuksen vuoden ympäri. Riittää, kun käytät sävyttävää Dove Derma Spa Summer Revived -vartaloemulsiota, joka antaa iholle säihkyvän pronssisen sävyn ja lisäksi kosteuttaa sitä syvältä. Olipa tammi- tai heinäkuu, ihosi näyttää aina siltä kuin olisit juuri palannut eksoottiselta eteläiseltä saarelta.

Ominaisuudet:

  • antaa iholle luonnollisen pronssisen sävyn
  • tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun
  • elvyttää ja ravitsee ihoa ihanasti
  • levittyy ja imeytyy helposti
  • sopii myös herkälle iholle

Ainesosat:

  • luonnolliset sävyttävät ainesosat ja Cell-Moisturises-teknologia – tärkeimmät kosteuttavat aineosat luonnonöljyistä ja -siemenistä

Käyttö:
Levitä vartaloemulsiota tasaisesti koko vartalolle. Kuori iho ensin saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen.

Ominaisuudet

Koostumus
Voide
Ihotyyppi
Herkkä, kaikille ihotyypeille

Dove tarjoaa korkealaatuisia vartalohoitotuotteita, jotka takaavat ihollesi täydellisen ravinnon ja nesteytyksen. Ensimmäinen Dove tuote tuotiin Amerikan markkinoille vuonna 1957. Voidemainen saippuapala sisälsi 25% kosteusvoidetta ja aiheutti todellisen vallankumouksen vartalohoidossa, tarjoamalla vaihtoehdon tavalliselle saippualle, joka pikemmin kuivatti ihon.

Dove tuotteita, mukaan lukien deodorantit, antiperspirantit, saippuat, intiimihygieniaa, suihkutuotteet, kylpytuotteet ja vartalonhoitotuotteet, myydään nyt yli 75 maassa ympäri maailmaa. Brändi käyttää lukuisia innovatiivisia patentoituja teknologioita.

Dove edelleen uskoo tavoitteeseensa tarjota ravitsemusta ja kosteutusta iholle, ja brändin kutsumus ei ole vain tarjota laadukkaita tuotteita täydellisen vartalon- ja ihonhoitoon, vaan myös auttaa asiakkaita toteuttamaan kauneuspotentiaaliaan. Dove haluaa kaikkien tuntevan viehättävämmältä.