Elizabeth ArdenEight Hour Cream The Original Skin Protectant Suojaava voide

Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant Suojaava voide
Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant Suojaava voide
Erikoistarjoukset
23,30
50 ml
Varastossa | Koodi: ELA0194
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 2.12.2021

Löydä kauneuden legenda. Maskeeraajien ja heidän palveluitaan käyttävien julkisuuden henkilöiden välttämättömiin kauneudenhoitotuotteisiin kuuluu Elisabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant -voide, jota on valmistettu jo vuodesta 1930 alkaen.

Sen ainutlaatuinen koostumus huolehtii kasvojen ja vartalon pitkäkestoisesta kosteutuksesta ja ravitsemisesta. Se rauhoittaa auringon kuivaamaa tai ärsyttämää ihoa sekä silottaa rohtuneita huulia ja haaroittuneita hiuslatvoja. Helli sinäkin ihosi joka sopukkaa.

Ominaisuudet:

  • kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ja vartalon ihoa syvältä
  • silottaa ja suojaa ihoa kuivumiselta 8 tunnin ajan
  • rauhoittaa auringon, parranajon tai karvanpoiston ärsyttämää ihoa
  • pehmentää kovettumia käsissä ja jaloissa
  • elvyttää vaurioituneita hiuslatvoja
  • tekee käsistä ja kynsistä huolitellun näköiset
  • virkistää ihoa ja tekee siitä terveen näköisen

Ainesosat:

  • vaseliini – kosteuttaa intensiivisesti ja suojaa ihoa
  • salisyylihappo – poistaa kuollutta ihosolukkoa ja silottaa ihoa
  • E-vitamiini – suojaa vapailta radikaaleilta

Käyttö:
Käytä Elisabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant -suojavoidetta kasvojen ja vartalon ihon välittömään silottamiseen. Se hoitaa myös kuivia käsiä ja jalkoja, rohtuneita huulia ja haaroittuvia latvoja.

Notinon vinkki:
Voidetta voidaan käyttää kulmien muotoiluun tai tuomaan kiiltoa huuliin ja silmäluomiin.


Tuotteen täydellinen koostumus

PETROLATUM, LANOLIN, MINERAL OIL/PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE, ACACIADECURRENS EXTRACT, DI¨,PTERYX ODORATA BEAN EXTRACT, VANILLIN, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE,BHT, SALICYLIC ACID, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, VEGETABLE OIL/OLUS/HUILE VEGETALE, ZEAMAYS (CORN) OIL, BENZYL ALCOHOL, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
voide
Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
Rauhoittava, Uudistuminen, Suojaus elementeiltä
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
päivä, päivä- ja yö
Aktiiviset ainesosat
salisyylihappo, E vitamiini

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.