Elizabeth ArdenGreen Tea Vartalosuihke Naisille

Elizabeth Arden Green Tea Vartalosuihke Naisille
Elizabeth Arden Green Tea Vartalosuihke Naisille
236 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: ELA04461

Suo itsellesi virkistystä muulloinkin kuin kuumina kesäpäivinä. Vartalospray Elizabeth Arden Green Tea antaa ihollesi raikkaan sitruksisen tuoksun, joka antaa energiaa ja herättää aistisi.

  • sitruksinen tuoksu
  • aromaattinen tuoksu yrttisillä vivahteilla
  • naisille, joilla on romanttinen sielu
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.