Elizabeth ArdenWhite Tea Eau de Toilette Naisille

Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette Naisille
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette Naisille
50 ml
29,00

Koodi: ELA1670 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 20.10.2021

Kuvaus Elizabeth Arden White Tea
Ainesosat

Sukella teekutsujen harmoniseen hetkeen. Nauti kaikilla aisteillasi naisten Eau De Toilette -tuoksun Elizabeth Arden White Tea puhtaudesta ja yksinkertaisuudesta.

  • puhdas puuvivahteinen kukkaistuoksu
  • aistilliselle naiselle
  • päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Eau de Toilette -tuoksun ensinuoteissa tuntuvat säkenöivä italialainen mandariini, saniainen, muskottisalvia ja raikkaat merelliset vivahteet. Sydäntuoksussa tunnet valkoisen teen voimakkaat nuotit, virkistävän maten ja valkoisen kurjenmiekan miedon aromin. Pohjatuoksun eksoottisia puulajeja täydentävät täydellisesti myskimalva, ambra ja makeat tonkapavut.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu on saanut inspiraationsa siitä autuuden tunteesta, jonka teen ensisiemaus pehmeiden valkeiden pilvien alla tuo. Elizabeth Arden White Tea -tuoksun ovat luoneet Rodrigo Flores-Roux, Caroline Sabas ja Guillaume Flavigny.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., WATER/AQUA/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYLENE GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CITRONELLOL, COUMARIN, FARNESOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, EXT. VIOLET 2 (CI 60730). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Meren Vivahteet, Saniainen, Salvia, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Valkoinen Tee, Mate, Valkoinen Iiris
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myskimalva, Meripihka, Eksoottiset Puiset Kasvit, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Tietoja brändistä Elizabeth Arden

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.

Arvostelu Elizabeth Arden White Tea